Boxspring kopen met matras 90x210 cm

21-12-2018

De meeste mensen kiezen wanneer ze een boxspring kopen voor een standaard eenpersoons afmeting van 90x200 cm tweepersoons afmeting van 180x 200 cm. Maar wat als je nu langer bent dan gemiddeld? Gelukkig is dat tegenwoordig geen probleem meer. Een bed of matras 90x210 of 180x210 is bij de betere beddenspeciaalzaak gewoon verkrijgbaar. Maar niet alleen bij lange mensen zijn extra lange matrassen in trek. We zien dat steeds meer mensen kiezen voor extra lengte omdat de grote matrassen ook voor een beter slaapcomfort zorgen. De extra ruimte wordt door de meeste mensen als een pre ervaren.

Boxspring kopen

Een boxspring kopen is voor de meeste mensen een uitdaging. Niet zo gek ook, want een dergelijke aankoop doe je nu eenmaal niet iedere week. Je wilt je eerst verdiepen in de verkrijgbare modellen en uitvoeringen. Je wilt uitgebreid proefliggen en een weloverwogen keuze maken. Een boxspring kopen kun je daarom ook het beste doen bij een echte slaapexpert. Hier kun je terecht voor advies en alle matrassen op je gemak testen. Ook ben je in de gelegenheid om diverse afmetingen matrassen te testen om zo te bepalen waar jij het lekkerst op ligt.

Matras 90x210 cm

Ben je net wat langer of heb je graag wat extra beenruimte, gelukkig heb je tegenwoordig steeds meer matrassen die langer zijn dan 200 cm. Een matras 90x210 cm bijvoorbeeld kun je bij de meeste beddenzaken krijgen. Er zijn zelfs extra lange matrassen verkrijgbaar van 220 cm. Let er bij de aanschaf van een extra lange matras wel op dat je oude hoeslakens hier niet op passen. Je hebt dus beddengoed nodig dat extra lang is. Ook dit is in de betere beddenwinkel gewoon verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit zeer veel kleuren en dessins.

Boxspring samenstellen

Wanneer je de juiste matras hebt gevonden, dan kun je jouw droomboxspring samenstellen. Je kunt kiezen uit diverse kleuren stoffen, ledersoorten en lederlook. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een uitvoering met of zonder hoofdbord en kun je ook de kleur poten zelf bepalen. Wil je nog meer comfort, dan kun je bovenop de matras ook nog een top matras leggen. Toppers bieden naast extra comfort ook bescherming aan je matras. De uitgebreide opties en mogelijkheden maken het mogelijk de boxspring geheel af te stemmen op je persoonlijke wensen en de stijl van jouw slaapkamer. Voor de finishing touch kun je er ook leuke bijpassende nachtkastjes en leeslampjes bij aanschaffen.


Lees informatie: Luxebedden

Richter & Schelte, Arena 255, Amsterdam, 1213 NW, +31(0)123456789
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin