Boxspring Zonder Matras

27-09-2019

Is je bed aan vervanging toe en wil je graag een boxspring kopen, maar kan je matras nog prima een tijdje mee? Dan kun je een boxspring zonder matras kopen. Een boxspring combinatie bestaat namelijk uit verschillende onderdelen, waarvan het matras er eentje is. Het is niet altijd nodig om een boxspring combinatie inclusief matras te kopen. Een boxspring bestaat uit een beklede box en hierin zit de vering van het bed. Dit is eigenlijk de boxspring. Op de boxspring ligt een matras en vaak ook nog een topper matras. Daarnaast heeft een boxspring een hoofdbord en soms ook een voetbord. Deze onderdelen kun je ook zonder een matras erbij kopen!

Een boxspring kopen in een boxspring outlet

Een boxspring outlet is vaak een goede keuze als je een boxspring zonder matras wilt kopen. In een boxspring outlet vind je vaak vele verschillende soorten boxsprings met korting. Dit kunnen bijvoorbeeld wat oudere modellen, showmodellen of boxsprings uit geannuleerde bestellingen zijn. In de meeste gevallen zijn het boxsprings waar helemaal niets mis mee is, maar die niet het nieuwste van het nieuwste model zijn. Ideaal als je niet naar iets specifieks op zoek bent en voor een fijn prijsje een boxspring wilt kopen.

Boxspring zonder matras kiezen

Ook als je liever niet naar een boxspring outlet, maar gewoon naar een normale winkel wil gaan, kun je vaak gemakkelijk een boxspring zonder matras kiezen. De meeste bedden winkels bieden hun boxsprings zowel met als zonder matras aan. Bij het kiezen van een boxspring zonder matras moet je over verschillende dingen nadenken.

Zorg ervoor dat je precies weet welke maat en welke soort matras je hebt, voor je naar de winkel gaat, zodat je er het juiste formaat boxspring bij uit kunt kiezen.

Daarnaast kun je bij een boxspring kiezen uit heel veel verschillende kleuren en stoffen. In de winkel zijn meestal stofstalen aanwezig, zodat je kunt bepalen welke kleur boxspring het beste past bij jouw slaapkamer. Het is daarom handig om een foto van je slaapkamer mee te nemen naar de winkel, zodat je goed kunt kijken welke kleur het beste past bij je huidige inrichting.

Verschillende opties bij het kopen van een boxspring

Naast de kleur en het uiterlijk van de box kun je bij een boxspring ook nog kiezen uit verschillende extra functionaliteiten. Zo heb je elektrisch verstelbare boxsprings waar je de bedbodems kunt verstellen, zodat je rechtop kunt zitten in bed. Handig als je bijvoorbeeld een boek wilt lezen of televisie wilt kijken. Ook heb je boxsprings met opbergruimte. Deze boxsprings hebben vaak laden in de boxspring of je kunt het matras optillen om in de ruimte daaronder dingen op te bergen. Dit is heel handig als je een kleinere slaapkamer hebt! Tenslotte heb je ook nog boxsprings met een tv-lift. Dit zijn boxsprings met een voetbord waarbij je een tv-lift met tv in het voetbord kunt laten monteren. Je kunt je tv dan met een afstandsbediening vanuit je bed omhoog laten komen en hem als je klaar bent met tv kijken weer terug in het voetbord laten zakken. Super praktisch en luxe! Omdat er vele opties mogelijk zijn, is het slim om van te voren vast wat onderzoek te doen en na te denken over wat voor boxspring je precies zoekt.

Je ziet dus, ook als je een boxspring zonder matras wilt kopen, zijn er nog genoeg opties mogelijk. Of je nou naar een boxspring outlet of naar een normale beddenwinkel gaat. Veel succes met het maken van je keuze!

Richter & Schelte, Arena 255, Amsterdam, 1213 NW, +31(0)123456789
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin