Een Boxspring Met Opbergruimte En 2 Keer Een Matras 90x200

07-01-2019

Wanneer je een comfortabel tweepersoonsbed zoekt voor een kleine slaapkamer, logeerkamer, tienerkamer of studentenkamer, dan loop je al snel tegen een probleem aan: het gebrek aan voldoende opbergruimte. In de meeste kleine kamers is niet genoeg ruimte voor én een groot bed én een grote kledingkast. Gelukkig is hiervoor een fantastische oplossing en dat is de boxspring. Een boxspring? Neemt deze juist niet erg veel ruimte in beslag vraag je je nu misschien af. Niet als je kiest voor een boxspring met opbergruimte. Hiermee sla je namelijk twee vliegen in een klap. Je kiest én voor optimaal slaapcomfort, én voor extra opbergruimte.

Een Boxspring Met Opbergruimte


Een boxspring met opbergruimte is er in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een opbergbak die je over de gehele lengte kunt openen, openklapbare ruimte aan de zijkant of voor uitschuifbare lades. Een opbergbox biedt de meeste ruimte. Dit omdat de gehele lengte van de boxspring wordt benut. Er is dus genoeg ruimte voor dekbedden, kleding of andere spullen die je eenvoudig stofvrij kunt opbergen. Doordat de opbergruimte mooi in de boxspring geïntegreerd is, valt deze niet op. Welke oplossing het beste bij jou past is natuurlijk geheel persoonlijk. Door een kijkje te nemen bij een echte beddenspecialist en je te laten informeren over alle mogelijkheden, kun je een weloverwogen besluit nemen.

Matras 90x200


Naast opbergruimte is natuurlijk vooral het comfort van de boxspring van belang. Het ligcomfort wordt met name bepaald door de matras. Deze moet perfect aansluiten op jouw lichaam en slaaphouding. Er is keuze uit diverse soorten matrassen zoals pocketvering matrassen, latex matrassen, traagschuim matrassen en koudschuim matrassen. Boxsprings zijn standaard uitgevoerd met pocketvering matrassen. Deze bieden uitstekende ondersteuning. Ook is er keuze uit diverse formaten. Een twijfelaar van 120, 140 of 160 cm breed of een tweepersoons uitvoering van 180 of zelfs 200 cm breed. De meest gekozen variant is de boxspring van 180 cm breed. Hiervoor kies je 2 keer een matras 90x200 of langer wanneer dit gewenst is. Om het comfort nog verder te verhogen is het mogelijk er nog een topmatras bovenop te plaatsen. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen. Ook voor matrassen en toppers geldt dat je je het beste kunt laten adviseren om zo te bepalen welke soort het beste bij je past. Voor de finishing touch kies je er nieuwe dekbedovertrekken bij uit en je uiterst comfortabele en functionele boxspring is klaar!

Lees informatie: Luxebedden 

Richter & Schelte, Arena 255, Amsterdam, 1213 NW, +31(0)123456789
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin