Van Een Boxspring 160x200 Tot Een Matras 120x200

08-01-2019

Boxsprings zijn dé trend op het gebied van slapen. De uiterst comfortabele bedden stralen een luxe sfeer uit en zijn een echte eyecatcher in de slaapkamer. Niet voor niets worden deze bedden al jarenlang in hotels gebruikt. De meest gekochte boxsprings hebben een afmeting van 180x200 cm. Dit is een standaard tweepersoons afmeting en het meest gangbare formaat. Maar wat als je toch op zoek bent naar die optimale nachtrust en luxe, maar over een kleine slaapkamer beschikt?

Boxspring 160x200 of smaller


Voor de twijfelaars onder ons is er een hele goede oplossing: een twijfelaar. Een twijfelaar is een bed dat breder is dan een eenpersoonsbed en smaller dan een tweepersoonsbed. Er is keuze uit diverse afmetingen. Je kunt kiezen voor 120 cm, 140 cm of 160 cm breed. Doordat het bed smaller is dan een tweepersoonsbed, kun je deze prima kwijt in een kleinere ruimte. Omdat een twijfelaar breder is dan een eenpersoonsbed, biedt deze alsnog voldoende ruimte voor twee personen of kun je er in je eentje heerlijk breeduit in liggen. De meeste boxsprings zijn 200 cm lang, maar ook een lengte van 210 of zelfs 220 cm lang is mogelijk. Of je nu kiest voor een boxspring 160x200 of smaller, met een twijfelaar kies je voor ruimtebesparing en toch die luxe en comfort.

Matras 120x200 of breder


Voor matrassen geldt precies hetzelfde. Deze zijn uiteraard verkrijgbaar in eenpersoons- en tweepersoons uitvoering, maar ook van 120 cm, 140 cm, of 160 cm breed. Op een boxspring ligt meestal een pocketvering matras. Deze biedt perfecte ondersteuning. Je kunt het comfort van de boxspring nog aangenamer maken. Nóg aangenamer? Jazeker, want door te kiezen voor een topper bovenop de pocketvering matras creëer je echt optimaal ligcomfort. Ook toppers zijn verkrijgbaar in allerlei formaten. Van een matras 120x200 tot de royale afmeting van zelfs 200x220cm!

Stijlen maar

Wanneer je dus wel wilt kunnen genieten van het comfort dat een boxspring te bieden heeft, maar je slaapkamer aan de kleine kant is, kies je dus voor een twijfelaar. Niet langer over twijfelen, maar gewoon doen! Je kunt de boxspring geheel naar eigen wens samenstellen. De stof, de kleur, wel of geen hoofdbord, de kleur en het materiaal van de poten. Druk er jouw eigen stempel op. Kies je voor bijpassende nachtkasjes, leeslampjes en dekbedovertrek? De accessoires zijn de finishing touch. Zo maak je van die twijfelaar het middelpunt van de kamer!


Lees informatie: Luxebedden

Richter & Schelte, Arena 255, Amsterdam, 1213 NW, +31(0)123456789
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin